Veelgestelde vragen

Antwoorden op enkele veelgestelde vragen voor en over Goochelaar Anthony Holt vind je in onderstaande overzicht

Tafelgoochelen

Ik wil een goochelaar die tussen de mensen loopt, is dit dan wel een tafelgoochelaar?

Wel een tafelgoochelaar is exact dit wat u zoekt. Close-up goochelaar, walk around goochelaar, etc… het zijn allemaal synoniemen. Anthony Holt heeft dus niet persé tafels nodig als tafelgoochelaar. Hij beweegt zich gewoon tussen uw genodigden die meestal per kleinere groepjes staan (vaak rond eet-/ statafels).

Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een tafelgoochelaar?

Dat is nu net zo fijn. Organisatorisch komt er zéér weinig kijken bij het boeken van Anthony Holt als tafelgoochelaar. Eigenlijk kan je gewoon relaxen en erop vertrouwen dat uw gasten zich prima zullen vermaken. Een aparte ruimte niet te ver van de feestelijkheden wordt enorm geapprecieerd zodat Anthony zich kan omkleden en zijn materiaal kan stockeren. Ook adviseren we sterk om achtergrond niet té luid te zetten. Men wil namelijk graag verstaan wat er gezegd wordt.

Hoelang duurt een optreden van Anthony Holt als Tafelgoochelaar?

Dit hangt af van het aantal genodigden, de setting (eten de mensen, zitten ze aan lange tafels, receptietafels, geen tafels enz…) Geen zorgen, Anthony luistert naar hoe uw event eruitziet en begeleidt u erin. Het tafelgoochelen kan al vanaf 2 aansluitende uren. Mocht u merken dat op het evenement u nog een extra uur zou willen kan Anthony (indien zijn agenda dit toelaat) nog een extra uur blijven.

Welke talen spreekt Anthony Holt?

Anthony spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 

Hoelang treedt Anthony al op als goochelaar?

Hij is intussen al 8 jaar professioneel bezig. Voor hij een zaak kon opstarten heeft hij ook al veel ervaring opgedaan in de meest gekke toestanden. Door zijn professionaliteit en vakkennis wordt hij regelmatig ingeschakeld door andere goochelaars. Zo ontwikkelde hij al vele trucs en acts voor andere goochelaars en werkt hij intussen al 7 jaar achter de schermen bij TV-goochelaar Nicholas. Ervaring in overvloed dus…

Wat gebeurd er als Anthony onverwacht ziek is?

Wel geen zorgen, dit is in alle jaren slechts 1x voorgekomen en hoewel hij te ziek was om te gaan optreden, was hij niet ziek genoeg om de klant niet verder te helpen. Anthony staat intussen al jaren op de planken en heeft een mooi netwerk aan kwalitatieve collega’s. Hij zal er steeds alles aan doen om vervanging te vinden. De beste service zal je van Anthony krijgen, hij laat niemand ontgoocheld achter.

Ik heb een evenement met een groot aantal genodigden. Kan u me helpen extra goochelaars te vinden voor mijn evenement?

Indien u een groot evenement voor de deur hebt staan en de tijd beperkt is op het evenement is het verstandig om meerdere goochelaars te voorzien. Echter zijn niet alle goochelaars geschikt voor uw evenement. Een goochelaar die op kinderfeestjes optreed is niet geschikt voor op dinners, corporate events, enz…

Door zijn ervaring heeft Anthony een mooi netwerk aan kwalitatieve collega’s. Hij helpt u dus gerust verder met het zoeken naar voldoende goede goochelaars.

Ook kan hij alle communicatie regelen zodat u enkel met hem alles moet afspreken. Hij regelt alles met de andere goochelaars en u ontvangt vervolgens slechts één factuur van alle goochelaars samen, om het boekhoudkundig en administratief zo fijn mogelijk te maken.

Welke trucs zal Anthony Holt brengen als hij tussen de mensen rondloopt?

Dit is een stuk moeilijker te beantwoorden. Verwacht een frisse kijk op het goochelen. Niet de zoveelste verstofte kaarttrucs maar eerder wat je op tv kan zien snelle visuele trucs. Een huwelijksring van een van uw gasten die verdwijnt en in portefeuille verschijnt, Anthony die iedereens klok op de gsm terug in de tijd doet gaan, Geld dat in de handen van de toeschouwers verviervoudigt, en nog veel meer. We kunnen helaas zijn beproefde repertoire niet zomaar online zetten omdat hij zich ook aanpast naar de genodigden. In ieder geval, men zal deze verwondering niet snel vergeten.Groepsvoorstelling

Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een groepsvoorstelling?

Wel uiteraard is het belangrijk dat iedereen Anthony goed kan zien en horen. Daarom vragen we om (goed verlicht) speelvlak van minimaal 4,00 x 3,00 meter die voor iedereen zichtbaar is. Er wordt gevraagd om een geluidsinstalatie te voorzien dat geschikt is voor de venue en een XLR-aansluiting heeft met een 220v aansluiting binnen de 1,5m van de geluidsinstalatie. Al het ander technisch materiaal heeft Anthony zelf mee en kan binnen de 100sec. technisch volledig in orde zijn. Anthony vraagt voor een technicus die vertrouwd is met de installatie tijdens het evenment.

Bekijk hier alle vereisten.

Indien u een klein evenement hebt kan Anthony zelf ook een geluidsinstalatie voorzien tot 150 personen voor een kleine extra kost van €100.Dit komt stukken goedkoper uit dan als u materiaal moet huren.

Hoelang duurt een groepsvoorstelling van Anthony Holt?

Wel de groepsvoorstelling bestaat in verschillende lengtes. Ook kan er perfect een act op maat gemaakt worden. Zo deed hij al korte groepsvoorstellingen van 5min. Tot 60 min. Voor de meeste (bedrijfs)evenementen is een groepsvoorstelling van 25min. Ideaal. Dit is dé perfecte re-energizer na de speeches, presentaties, enz…  Standaard heeft Anthony voorstellingen van onderstaande speelduur, maar zoals eerder vermeld kan hij zich aanpassen naar hoelang u dit wenst:

  • Groepsvoorstelling 25min.
  • Groepsvoorstelling 35min.
  • Groepsvoorstelling 45min.
  • Groepsvoorstelling 60min.

Welke talen spreekt Anthony Holt?

Anthony spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 

Hoelang treed Anthony al op als goochelaar?

Hij is intussen al 8 jaar professioneel bezig. Voor hij een zaak kon opstarten heeft hij ook al veel ervaring opgedaan in de meest gekke toestanden. Door zijn professionaliteit en vakkennis wordt hij regelmatig ingeschakeld door andere goochelaars. Zo ontwikkelde hij al vele trucs en acts voor andere goochelaars en werkt hij intussen al 7 jaar achter de schermen bij TV-goochelaar Nicholas.

Ervaring in overvloed dus…

Wat gebeurd er als Anthony onverwacht ziek is?

Wel geen zorgen, dit is in alle jaren slechts 1x voorgekomen en hoewel hij te ziek was om te gaan optreden, was hij niet ziek genoeg om de klant niet verder te helpen. Anthony staat intussen al jaren op de planken en heeft een mooi netwerk aan kwalitatieve collega’s. Hij zal er steeds alles aan doen om vervanging te vinden. De beste service zal je van Anthony krijgen, hij laat niemand ontgoocheld achter.

Welke trucs zal Anthony Holt brengen

Dit is een stuk moeilijker te beantwoorden. Verwacht een frisse kijk op het goochelen. Niet de zoveelste verstofte kaarttrucs maar eerder wat je op tv kan zien snelle visuele trucs. De voorstelling is zodanig gemaakt dat dit voor een publiek gespeeld kan worden tot 500 personen. Indien er meer genodigden aanwezig zullen zijn neemt Anthony een cameraman mee. Zo kan alles vergoot worden door middel van projectie.

Ik zou buiten de groepsvoorstelling ook willen dat er animatie tussen de mensen plaatsvindt, kan dit?

Uiteraard. Anthony kan perfect komen tafelgoochelen. Anthony Holt heeft dus niet persé tafels nodig als tafelgoochelaar. Hij beweegt zich gewoon tussen uw genodigden die meestal per kleinere groepjes staan (vaak rond eet-/ statafels). Klik hier even voor meer informatie.Beursgoochelen

Wat is een beursgoochelaar?

Wel een beursgoochelaar is eigenlijk geen goochelaar maar een manier om meer potentiële klanten te lokken op uw beursstand. Anthony trekt de beursbezoekers uit de wandelgangen tot vlak voor uw beursstand en filtert vervolgens de interessante leads (potentiële klanten) voor uw bedrijf. Vervolgens entertaint hij ze en informeert hen intussen over uw product/diensten tot een van uw vertegenwoordigers vrij is. Vervolgens brengt hij de potentiële klant in contact met uw vertegenwoordiger en start vervolgens weer opnieuw.

Met Anthony Holt kan u genieten van een hele dag een drukbezochte stand met contacten die opbrengen voor u.

Waarom zou ik voor Anthony Holt kiezen?

Wel, eerlijk gezegd. Hij is werkelijk gewoon echt dé beste. Er zijn nog goochelaars die beweren dat ze beursgoochelaar zijn maar werkelijk niets van beurzen afweten en gewoon goochelen voor de mensen. In dat geval hebt u hier niets aan. Anthony heeft marketing en sales gestudeerd en heeft bakken ervaring. Bedrijven als Mora, Mettler Toledo, Manna, Delizio, enz… gingen u voor.

Telkens wist hij de beursdeelname lucratiever te maken dan voorgaande beurzen waar hij niet op aanwezig was. Daarom mag hij voor een hoop bedrijven jaarlijks mee naar de beurzen.

Wat als we niet genoeg vertegenwoordigers kunnen inzetten en we mogelijke klanten niet kunnen bereiken?

Geen zorgen, Anthony heeft gemerkt dat hij vaak zo goed zijn werk doet dat er geen vertegenwoordiger direct vrij is voor interessante klanten. Daarom heeft hij speciale ‘magic give-aways’ ontwikkelt. Dit zijn enkele goocheltrucs die hij kan uitdelen. Echter krijgen de mensen het materiaal enkele speciaal gedrukte kaarten (dit kan uiteraard gepersonaliseerd worden) en QR code met landingspagina. Uw potentiële klanten kunnen vervolgens de uitleg bekijken in een video (waar ze naar uw website gestuurd worden). Uiteraard moeten ze eerst hun email adres invullen voor ze de video kunnen bekijken.

Zo heeft u naast alle kwalitatieve leads die u op de stand heeft kunnen ontvangen nog een mooie lijst met potentiële klanten die slechts een mailtje van u verwijderd zijn.

Ik moet u uiteraard niet uitleggen hoe interessant dit niet is.Algemeen

Een goochelaar huren, hoeveel kost dat?

Voor elke aanvraag komt uiteraard de vraag wat dat kost. Echter is daar geen standaard antwoord op. Dit is allemaal afhankelijk van een aantal zaken:

  • Welke goochelvorm zoekt u? Wilt u een tafelgoochelaar inhuren? Wenst u een groepsvoorstelling? Wenst u een beursgoochelaar in te huren?
  • Hoeveel uur wenst u Anthony Holt in te huren? Tafelgoochelen start meestal vanaf 2uur. Een groepsvoorstelling is vaak tussen de 25min.- 60 min. Anthony als beursgoochelaar inhuren is per beursdag.
  • Welk evenement is het (Personeelsfeest, Dinner, Product Launch, privé feest,…)?
  • Waar gaat het evenement door?

Best vraagt u hier een prijs aan. Zo krijgt u vrijblijvend een correcte offerte.

Echter wil ik u niet volledig in het ongewisse laten. Daarom hieronder een kleine schets wat u mag verwachten.

Amateurgoochelaar | < €350
Dit zijn personen met een liefde voor goochelen die graag wat bijklussen. Op die manier kunnen ze nieuwe trucs of rechten voor trucs kopen (deze vallen vaak nogal duur uit). Vaak gaat dit over personen die net begonnen zijn met het goochelen of vaak al op leeftijd zijn. Deze liefhebbers treden graag eens op om ervaring op te doen maar zijn vaak niet consequent in hun kwaliteit en hebben vaak ook een slechte service. Heb je al 3 dagen geleden een mailtje verstuurd met de vraag voor een optreden en nog steeds geen reactie ontvangen? Dan geeft dit vaak niet alleen aan dat ze jouw evenement niet serieus nemen maar ook dat ze wellicht een amateur zijn die slechts een hand vol per jaar optreden. Ook is facturatie bij dit soort goochelaars zeer moeilijk.

Semiprofessionele goochelaar | €350-€700
Dit soort goochelaars zijn al een stuk betrouwbaarder. Vaak zijn dit mensen die in bijberoep gaan optreden. Ze hebben een dagdagelijkse job maar hebben intussen al flink wat ervaring waardoor je er van op aan kunt dat de trucs zelf bijna altijd zullen lukken. Hier is het alleen moeilijk te zeggen hoe de service van deze goochelaars is. De ene volgt zijn aanvragen goed op en kan bijna onmiddellijk al jouw vragen beantwoorden, voor de ander duurt het dan weer dagen voordat je iets van hem hoort. Zo gaat het ook met hun improvisatievermogen. Nu kan je misschien wel zeggen waarvoor is dat belangrijk maar elk evenement is anders. Een professionele goochelaar heeft al in alle mogelijke situaties optredens tot een goed einde gebracht. Ook als er iets onverwachts gebeurt tijdens het optreden moet de goochelaar in staat zijn om hierop in te spelen en te zorgen dat hij het tot een goed einde brengt. Indien je budgetair iets krapper zit is een semi professionele goochelaar een betere keuze dan een amateurgoochelaar.

Professionele goochelaar | €700-€1.000
Een professionele goochelaar is veruit de beste keuze voor uw evenement. Deze goochelaars hebben de nodige ervaring kunnen jouw de nodige service geven die je verdient en zijn vaak ijzersterk. Als je een belangrijk bedrijfsevent hebt waar al het hele jaar naar wordt toe gewerkt dan wil je uiteraard niet voor schut staan als eventmanager door een amateur in te huren. Zoals ik eerder al aangaf zijn deze goochelaars het gewoon om op te treden en hebben ze op elke mogelijke situatie al een oplossing nog voor er een probleem is. Want uiteraard moet jouw aankomend evenement gewoon een schot in de roos worden. Of het nu voor entertainment op recepties of diners is of voor centrale groepsvoorstelling Anthony zal je niet ontgoochelen.

Wil je zeker zijn en de beste service & kwaliteit op jouw komend event? Klik dan hierMeld je aan voor mijn nieuwsbrief

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design