Tafelgoochelaar

Wat is een tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar is een artiest die goocheltrucs uitvoert onder de neus van de mensen. Het wordt ook wel close-up goochelen of walking magic genoemd. Tafelgoochelen is één van de populairste vormen van goochelen.  Er is enorm veel interactie tussen het publiek en de tafelgoochelaar zelf. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor het publiek en de goochelaar. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een flinke dosis humor. Dit zorgt niet alleen voor een magische maar ook een spannende en onvergetelijke ervaring.

Doordat de tafelgoochelaar alles van dichtbij uitvoert is dit bijna overal inzetbaar.

Acts van een tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar kan bijvoorbeeld een ring doen verdwijnen van een toeschouwer zijn/haar vinger. Voordat de toeschouwer het weet zit de ring aan zijn/ haar andere hand.  Voor u het weet is uw biljet van €10 verandert in een biljet van €100. Kortom een tafelgoochelaar zorgt voor een betoverende act.

Tafelgoochelaar Anthony Holt

Anthony Holt is een welgekende tafelgoochelaar in Oost-Vlaanderen. Jarenlange ervaring hebben hem gevormd tot één van de beste goochelaars in België. Anthony werkt ook als Magic consultant voor vele andere goochelaars. Hij werkt onder andere mee achter de schermen in de zaalshow van de tv goochelaar Nicholas (VTM). 

Anthony is niet meer weg te denken bij evenementen. Enkele partners zijn Roularta, Kinepolis, Rizla, Step, enz. Eén 100% tevredenheidsgarantie heeft deze goochelaar op zijn naam staan.

Tafelgoochelaar huren

Wacht niet langer! Een goochelaar huren is de beste keuze die u dit jaar zult maken. Boek Anthony om een magische ervaring te geven aan uw publiek. Gaat u een personeelsfeest houden of wilt u een beursgoochelaar  om meer prospects aan te trekken tot uw stand op de beurs? Geef uw publiek een unieke ervaring en onvergetelijke ervaring. Vraag nu uw offerte op maat aan. Een goochelaar huren doet u nu! U kunt het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen of via e-mail. Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met uw project zodat we samen een magische belevenis kunnen creëren. Alle soorten professionele samenwerkingen zijn  mogelijk om uw personeel of cliënteel te entertainen. Neem vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden graag zo snel mogelijk al uw vragen.