Anthony Holt als tafelgoochelaar inhuren

De beste tafelgoochelaar inhuren voor uw gasten?

Heeft u ooit wel eens een wonder meegemaakt op tien centimeter afstand? Nee? Dan moet je een tafelgoochelaar huren. Het is het hoog tijd dat u kennis maakt met dé tafelgoochelaar van België, Anthony Holt. Onder uw ogen laat Anthony Holt u versteld staan van de meest onmogelijke effecten. Hij demonstreert zijn magische talent op zijn eigen, charismatische, wijze. Een tafelgoochelaar kan ook optreden op venues zonder tafels. Mede door zijn unieke stijl is Anthony Holt dan ook een veelgevraagde goochelaar tijdens evenementen. Uw gasten zullen worden verrast door pure magie van het allerhoogste niveau.

Een tafelgoochelaar inhuren?

Dat kan! Tijdens de magische tafelsessies van Anthony Holt worden uw gasten getrakteerd op de ene interactieve, onverklaarbare goocheltruc na de andere. Zij zullen versteld staan van wat er telkens op enkele centimeters bij hen vandaan aan tafel gebeurd. Normaal gesproken wordt dit enkel gezien op TV, maar nu live! Dat is toch prachtig?

Voorafgaand aan het diner, tussen de gangen door of tijdens de receptie begeeft Anthony Holt zich tussen uw gasten. Hij verplaatst zich bijna onzichtbaar tussen de verschillende tafels om sámen met uw gasten te zorgen voor onvergetelijke momenten. Entertainment is uiterst belangrijk om herinneringen te planten bij uw event bezoekers. Geloof ons van tafelgoochelaar Anthony Holt zal nog lang over gesproken zal worden!

Anthony Holt was een meerwaarde op ons event. Hij zorgde voor een magische toets op een professionele manier. Duidelijke communicatie en denkt mee over wat het beste past. We waren bijzonder tevreden over onze samenwerking!
Lobke - Startersfabriek VZW

Informatie downloaden over tafelgoochelen

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als tafelgoochelaar.

Veelgestelde vragen

Ik wil een goochelaar die tussen de mensen loopt, is dit dan wel een tafelgoochelaar?

Wel een tafelgoochelaar is exact dit wat u zoekt. Close-up goochelaar, walk around goochelaar, etc… het zijn allemaal synoniemen. Anthony Holt heeft dus niet persé tafels nodig als tafelgoochelaar. Hij beweegt zich gewoon tussen uw genodigden die meestal per kleinere groepjes staan (vaak rond eet-/ statafels).

Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een tafelgoochelaar?

Dat is nu net zo fijn. Organisatorisch komt er zéér weinig kijken bij het boeken van Anthony Holt als tafelgoochelaar. Eigenlijk kan je gewoon relaxen en erop vertrouwen dat uw gasten zich prima zullen vermaken. Een aparte ruimte niet te ver van de feestelijkheden wordt enorm geapprecieerd zodat Anthony zich kan omkleden en zijn materiaal kan stockeren. Ook adviseren we sterk om achtergrond niet té luid te zetten. Men wil namelijk graag verstaan wat er gezegd wordt.

Hoelang duurt een optreden van Anthony Holt als Tafelgoochelaar?

Dit hangt af van het aantal genodigden, de setting (eten de mensen, zitten ze aan lange tafels, receptietafels, geen tafels enz…) Geen zorgen, Anthony luistert naar hoe uw event eruitziet en begeleidt u erin. Het tafelgoochelen kan al vanaf 2 aansluitende uren. Mocht u merken dat op het evenement u nog een extra uur zou willen kan Anthony (indien zijn agenda dit toelaat) nog een extra uur blijven.

Welke talen spreekt Anthony Holt?

Anthony spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 

Hoelang treedt Anthony al op als goochelaar?

Hij is intussen al 8 jaar professioneel bezig. Voor hij een zaak kon opstarten heeft hij ook al veel ervaring opgedaan in de meest gekke toestanden. Door zijn professionaliteit en vakkennis wordt hij regelmatig ingeschakeld door andere goochelaars. Zo ontwikkelde hij al vele trucs en acts voor andere goochelaars en werkt hij intussen al 7 jaar achter de schermen bij TV-goochelaar Nicholas. Ervaring in overvloed dus…

Wat gebeurd er als Anthony onverwacht ziek is?

Wel geen zorgen, dit is in alle jaren slechts 1x voorgekomen en hoewel hij te ziek was om te gaan optreden, was hij niet ziek genoeg om de klant niet verder te helpen. Anthony staat intussen al jaren op de planken en heeft een mooi netwerk aan kwalitatieve collega’s. Hij zal er steeds alles aan doen om vervanging te vinden. De beste service zal je van Anthony krijgen, hij laat niemand ontgoocheld achter.

Ik heb een evenement met een groot aantal genodigden. Kan u me helpen extra goochelaars te vinden voor mijn evenement?

Indien u een groot evenement voor de deur hebt staan en de tijd beperkt is op het evenement is het verstandig om meerdere goochelaars te voorzien. Echter zijn niet alle goochelaars geschikt voor uw evenement. Een goochelaar die op kinderfeestjes optreed is niet geschikt voor op dinners, corporate events, enz…

Door zijn ervaring heeft Anthony een mooi netwerk aan kwalitatieve collega’s. Hij helpt u dus gerust verder met het zoeken naar voldoende goede goochelaars.

Ook kan hij alle communicatie regelen zodat u enkel met hem alles moet afspreken. Hij regelt alles met de andere goochelaars en u ontvangt vervolgens slechts één factuur van alle goochelaars samen, om het boekhoudkundig en administratief zo fijn mogelijk te maken.

Welke trucs zal Anthony Holt brengen als hij tussen de mensen rondloopt?

Dit is een stuk moeilijker te beantwoorden. Verwacht een frisse kijk op het goochelen. Niet de zoveelste verstofte kaarttrucs maar eerder wat je op tv kan zien snelle visuele trucs. Een huwelijksring van een van uw gasten die verdwijnt en in portefeuille verschijnt, Anthony die iedereens klok op de gsm terug in de tijd doet gaan, Geld dat in de handen van de toeschouwers verviervoudigt, en nog veel meer. We kunnen helaas zijn beproefde repertoire niet zomaar online zetten omdat hij zich ook aanpast naar de genodigden. In ieder geval, men zal deze verwondering niet snel vergeten.

Liever een groepsvoorstelling?

Anthony Holt is niet alleen te boeken voor tafelgoochelen. Hij verbaast uw genodigden ook met een groepsvoorstelling. Verrassend, vol humor en vooral verbazingwekkende effecten. Dat is de beste manier om de groepsvoorstelling van Anthony Holt te omschrijven. Is het écht? Is het magie? Of is het iets daar tussenin? Krijg nieuwe energie tijdens een show waar u gegarandeerd slapeloze nachten van krijgt. Hoe Anthony Holt dit allemaal doet zullen we verklappen: hij doet dat als één van, zoniet dé allerbeste!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design