Over goochelaar Anthony Holt

Fris, modern en charismatisch: dat is de beste manier om goochelaar Anthony Holt, een van de beste goochelaars van Vlaanderen, te omschrijven. Van jongs af aan weet Anthony Holt iedereen te verbazen met verbluffende trucs. Hij was vastberaden om hier later zijn beroep van te maken.

Tegenwoordig is Anthony Holt een veelgevraagde gast tijdens recepties, bedrijfsevenementen, gala’s en op beurzen. Hij  weet als geen ander hoe hij uw gasten met elkaar moet verbinden. Vervolgens laat hij hen achter met een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden!

Nog beter dan een TV Goochelaar

Wat is er nog beter dan een goochelaar op televisie? Een goochelaar op enkele centimeters afstand natuurlijk. Niets maakt zoveel indruk als ongelofelijke trucs recht onder je ogen.

Deze kunst heeft Anthony Holt zich dan ook eigen gemaakt. Maar niet zonder zich te specialiseren in de kunst van organiseren, verbinden en en de psychologie daar omheen.

Deze combinatie staat dan ook garant voor de perfecte invulling van live entertainment tijdens jouw aankomende evenement.

Jouw ervarings specialist

Anthony Holt’s opleidingen in theater, gecombineerd met eventmanagement en marketing staan garant voor entertainment van het hoogste niveau. Als event manager is het dan ook fijn dat er wordt meegedacht. Zo wordt er ook aandacht besteed aan ieder klein detail. Zo kan alles perfect in elkaar overlopen.

Dankzij zijn brede interesse heeft Anthony Holt zichzelf ontwikkeld als specialist op het gebied van entertainment. Hij denkt graag mee over het totaalconcept en de juiste invulling zodat uw gasten hier nog lang over zullen napraten.

Anthony Holt als illusionist inhuren?

Of wellicht als tafelgoochelaar, beursgoochelaar of met zijn groepsvoorstelling?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design