Wilt u een beursgoochelaar inhuren?

Wil jij ook een volle drukbezochte beursstand dankzij een beursgoochelaar?

Anthony Holt is de enigste goochelaar in Belgie die uw prospects omtovert tot klanten. Gespecialiseerd in entertainment op de beursvloer is Anthony Holt dan ook de leadgenerator bij uitstek. Hij zorgt ervoor dat uw vertegenwoordigers zelfs geen tijd meer over hebben om op adem te komen. Mede door zijn jarenlange ervaring en unieke manier van werken weet Anthony Holt iedere bezoeker naar uw stand te trekken. Met zijn charmes, productkennis en hier en daar een vleugje magie is uw stand ‘ the talk of the beursvloer’. Is dat niet precies waar u naar opzoek bent?

Een beursgoochelaar als traffic generator

Anthony Holt heeft zijn eigen unieke werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw stand vol zal staan met potentiële klanten. Hierdoor kan hij zich dan ook met recht een beursspecialist noemen. Anthony Holt betrekt lokt bezoekers op uw beursstand en filtert de kwalitatieve leads door naar uw vertegenwoordigers.

Dit alles op een speelse en interactieve manier waardoor men positief bij uw vertegenwoordiger toekomt.Uniek zijn de gepersonaliseerde magic give-aways die zorgen voor meer traffic krijgt naar uw website. En u de kans krijgt uw mailingbestand uit te breiden. Nieuwsgierig geworden naar hoe dat werkt? Mooi. Dat is precies de bedoeling! Bekijk de mogelijkheden voor uw komende vakbeurs.

Anthony Holt gebruikte zijn trucs om bruggen te slaan tussen onze bezoekers en vertegenwoordigers. Het was exact dat element waar wij naar opzoek waren. We zullen hem dan ook zeker boeken voor onze volgende beurs!
Lennard - Aveno Delizio

Informatie downloaden over beursgoochelen?

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als tafelgoochelaar.

Veelgestelde vragen

Wat is een beursgoochelaar?

Wel een beursgoochelaar is eigenlijk geen goochelaar maar een manier om meer potentiële klanten te lokken op uw beursstand. Anthony trekt de beursbezoekers uit de wandelgangen tot vlak voor uw beursstand en filtert vervolgens de interessante leads (potentiële klanten) voor uw bedrijf. Vervolgens entertaint hij ze en informeert hen intussen over uw product/diensten tot een van uw vertegenwoordigers vrij is. Vervolgens brengt hij de potentiële klant in contact met uw vertegenwoordiger en start vervolgens weer opnieuw.

Met Anthony Holt kan u genieten van een hele dag een drukbezochte stand met contacten die opbrengen voor u.

Waarom zou ik voor Anthony Holt kiezen?

Wel, eerlijk gezegd. Hij is werkelijk gewoon echt dé beste. Er zijn nog goochelaars die beweren dat ze beursgoochelaar zijn maar werkelijk niets van beurzen afweten en gewoon goochelen voor de mensen. In dat geval hebt u hier niets aan. Anthony heeft marketing en sales gestudeerd en heeft bakken ervaring. Bedrijven als Mora, Mettler Toledo, Manna, Delizio, enz… gingen u voor.

Telkens wist hij de beursdeelname lucratiever te maken dan voorgaande beurzen waar hij niet op aanwezig was. Daarom mag hij voor een hoop bedrijven jaarlijks mee naar de beurzen.

Wat als we niet genoeg vertegenwoordigers kunnen inzetten en we mogelijke klanten niet kunnen bereiken?

Geen zorgen, Anthony heeft gemerkt dat hij vaak zo goed zijn werk doet dat er geen vertegenwoordiger direct vrij is voor interessante klanten. Daarom heeft hij speciale ‘magic give-aways’ ontwikkelt. Dit zijn enkele goocheltrucs die hij kan uitdelen. Echter krijgen de mensen het materiaal enkele speciaal gedrukte kaarten (dit kan uiteraard gepersonaliseerd worden) en QR code met landingspagina. Uw potentiële klanten kunnen vervolgens de uitleg bekijken in een video (waar ze naar uw website gestuurd worden). Uiteraard moeten ze eerst hun email adres invullen voor ze de video kunnen bekijken.

Zo heeft u naast alle kwalitatieve leads die u op de stand heeft kunnen ontvangen nog een mooie lijst met potentiële klanten die slechts een mailtje van u verwijderd zijn.

Ik moet u uiteraard niet uitleggen hoe interessant dit niet is.

Liever een tafelgoochelaar inhuren?

Anthony Holt is niet alleen te boeken als beursgoochelaar. Hij presenteert namelijk ook zijn magische kunsten tijdens zijn groepsvoorstelling, illusieshow en als tafelgoochelaar. Tijdens de magische tafelsessies van Anthony Holt worden uw gasten getrakteerd op de ene interactieve, onverklaarbare goocheltruc na de andere en zullen zij versteld staan van wat er telkens op enkele centimeters bij hen vandaan aan tafel gebeurd. Normaal gesproken wordt dit enkel gezien op televisie, maar nu live! Dat is toch prachtig? Voorafgaand aan het diner, tussen de gangen door of tijdens de receptie begeeft Anthony Holt zich tussen uw gasten en verplaatst hij zich bijna onzichtbaar tussen de verschillende tafels om sámen met uw gasten te zorgen voor onvergetelijke momenten waar nog lang over gesproken zal worden!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design