De goochelshow van Anthony Holt boeken?

Een groepsvoorstelling als re-energizer tijdens uw evenement?

Verrassend, vol humor en vooral verbazingwekkende effecten. Dat is de beste manier om de groepsvoorstelling van Anthony Holt te omschrijven. Is het echt? Is het magie? Of is het iets daar tussenin? Wellicht komt u daarachter, maar de kans is groot van niet. In de interactieve voorstelling van Anthony Holt krijgt uw publiek niet enkel een show vol bizarre effecten voorgeschoteld. Zij zullen daar namelijk zelf de hoofdrol in spelen! Krijg nieuwe energie tijdens een show waar u gegarandeerd slapeloze nachten van krijgt. Hoe Anthony Holt dit allemaal doet zullen we verklappen: hij doet dat als een van, zoniet de allerbeste!

Een goochelaar huren voor op uw evenement?

De interactieve voorstelling van Anthony Holt is bij uitstek dé show. Deze leent zich als opening, intermezzo of spectaculaire afsluiter van uw seminar, bijeenkomst of corporate event. Ook als opwarmer voor de komst van de CEO. Deze kan Anthony zelfs op spectaculaire wijze uit het niets kan laten verschijnen! Uw medewerkers zitten tijdens de show van Anthony Holt op het puntje van hun stoel!

De groepsvoorstelling van Anthony Holt is perfect in combinatie samen met een sessie tafelgoochelen. Waar hij tijdens de borrel, dinner of de receptie op slechts tien centimeter afstand een demonstratie geeft van ongelofelijke trucs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u zich dan vandaag nog verbazen!

Een zeer aangenaam en passievol persoon die elke opdracht met enthousiasme aanpakt. Top entertainment en voor ons één van de beste in zijn vak. Echt een aanrader!
Gaelle - Kinepolis Group NV

Informatie downloaden over groepsvoorstelling?

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als goochelaar.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een groepsvoorstelling?

Wel uiteraard is het belangrijk dat iedereen Anthony goed kan zien en horen. Daarom vragen we om (goed verlicht) speelvlak van minimaal 4,00 x 3,00 meter die voor iedereen zichtbaar is. Er wordt gevraagd om een geluidsinstalatie te voorzien dat geschikt is voor de venue en een XLR-aansluiting heeft met een 220v aansluiting binnen de 1,5m van de geluidsinstalatie. Al het ander technisch materiaal heeft Anthony zelf mee en kan binnen de 100sec. technisch volledig in orde zijn. Anthony vraagt voor een technicus die vertrouwd is met de installatie tijdens het evenment.

Bekijk hier alle vereisten.

Indien u een klein evenement hebt kan Anthony zelf ook een geluidsinstalatie voorzien tot 150 personen voor een kleine extra kost van €100.Dit komt stukken goedkoper uit dan als u materiaal moet huren.

Hoelang duurt een groepsvoorstelling van Anthony Holt?

Wel de groepsvoorstelling bestaat in verschillende lengtes. Ook kan er perfect een act op maat gemaakt worden. Zo deed hij al korte groepsvoorstellingen van 5min. Tot 60 min. Voor de meeste (bedrijfs)evenementen is een groepsvoorstelling van 25min. Ideaal. Dit is dé perfecte re-energizer na de speeches, presentaties, enz…  Standaard heeft Anthony voorstellingen van onderstaande speelduur, maar zoals eerder vermeld kan hij zich aanpassen naar hoelang u dit wenst:

  • Groepsvoorstelling 25min.
  • Groepsvoorstelling 35min.
  • Groepsvoorstelling 45min.
  • Groepsvoorstelling 60min.

Welke talen spreekt Anthony Holt?

Anthony spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 

Hoelang treed Anthony al op als goochelaar?

Hij is intussen al 8 jaar professioneel bezig. Voor hij een zaak kon opstarten heeft hij ook al veel ervaring opgedaan in de meest gekke toestanden. Door zijn professionaliteit en vakkennis wordt hij regelmatig ingeschakeld door andere goochelaars. Zo ontwikkelde hij al vele trucs en acts voor andere goochelaars en werkt hij intussen al 7 jaar achter de schermen bij TV-goochelaar Nicholas.

Ervaring in overvloed dus…

Wat gebeurd er als Anthony onverwacht ziek is?

Wel geen zorgen, dit is in alle jaren slechts 1x voorgekomen en hoewel hij te ziek was om te gaan optreden, was hij niet ziek genoeg om de klant niet verder te helpen. Anthony staat intussen al jaren op de planken en heeft een mooi netwerk aan kwalitatieve collega’s. Hij zal er steeds alles aan doen om vervanging te vinden. De beste service zal je van Anthony krijgen, hij laat niemand ontgoocheld achter.

Welke trucs zal Anthony Holt brengen

Dit is een stuk moeilijker te beantwoorden. Verwacht een frisse kijk op het goochelen. Niet de zoveelste verstofte kaarttrucs maar eerder wat je op tv kan zien snelle visuele trucs. De voorstelling is zodanig gemaakt dat dit voor een publiek gespeeld kan worden tot 500 personen. Indien er meer genodigden aanwezig zullen zijn neemt Anthony een cameraman mee. Zo kan alles vergoot worden door middel van projectie.

Ik zou buiten de groepsvoorstelling ook willen dat er animatie tussen de mensen plaatsvindt, kan dit?

Uiteraard. Anthony kan perfect komen tafelgoochelen. Anthony Holt heeft dus niet persé tafels nodig als tafelgoochelaar. Hij beweegt zich gewoon tussen uw genodigden die meestal per kleinere groepjes staan (vaak rond eet-/ statafels). Klik hier even voor meer informatie.

Liever een beursgoochelaar inhuren?

Anthony Holt is niet alleen te boeken met zijn groepsvoorstelling. Hij verbaast uw genodigden ook als tafelgoochelaar, tijdens zijn illusieshow, of als beursgoochelaar. Anthony Holt heeft namelijk zijn eigen unieke werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw stand vol zal staan met potentiële klanten en kan zich dan ook met recht een beursspecialist noemen. Bijzonder en spraakmakend aan Anthony Holt als eye-catcher bij uw beursstand is de speelse, interactieve manier waarmee hij de kwalitatieve leads weet te filteren om deze vervolgens door te sturen naar uw vertegenwoordigers.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design