Groepsvoorstelling

Een groepsvoorstelling is geen standaard goochelshow maar wel een ideale manier om uw genodigden met elkaar te verbinden. Dit is de ideale re-energizer. Bij een presentatie of andere formele activiteit verliezen de mensen vaak hun aandacht. Een groepsvoorstelling is de ideale manier om opnieuw energie in het volledige publiek te blazen. Deze voorstelling bestaat in drie tijdformules namelijk 15, 30 en 45 minuten. Deze show is ook echt gemaakt voor op corporate events. De voorstelling is namelijk snel op- en afgebouwd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het podium (niet verplicht) dat nog met de CEO of andere sprekers moet worden gedeeld.

Bij de groepsvoorstelling wordt er vaak gebruik gemaakt van een interactief spel waarbij het gehele publiek wordt betrokken. Denk maar aan geleende biljetten die verdwijnen en ergens anders tevoorschijn komen, tafels die zweven en onmogelijke voorspellingen. Deze voorstelling kan perfect gespeeld worden voor 50 personen maar werd ook al vertoond voor een groep van 1.200 personen. Met andere woorden deze voorstelling past vast en zeker op uw event en men zal hier nog lang over spreken. Vaak wordt de groepsvoorstelling gecombineerd met Tafelgoochelen. Op deze manier beleven uw genodigden de magie ook van dichtbij.

Bent u er klaar voor om een memorabele belevenis aan uw personeel of uw klanten te geven? Neem vandaag nog contact met ons op.  Contact opnemen >>

Andere acts:

Tafelgoochelen: goocheltrucs uitvoeren voor de neus van de mensen. Deze vorm van goochelen is ideaal voor personeelsfeesten. Meer lezen >>

Beursgoochelen: goocheltrucs gebruiken om meer mensen aan te trekken tot de stand op de beurs. Vervolgens de kwalitatieve leads doorverwijzen naar de verkopers.

Meer lezen >>

Goochelaar huren

Wacht niet langer! Een goochelaar huren is de beste keuze die u dit jaar zult maken. Boek Anthony om een magische ervaring te geven aan uw publiek. Gaat u een personeelsfeest houden en wilt u uw personeel entertainen? Geef uw publiek een unieke ervaring. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vraag nu uw offerte op maat aan. U kunt het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen of via e-mail.