Goochelaar huren

Voor welke gelegenheden kan ik een goochelaar huren?

Een goochelaar huren gebeurt bij verschillende gelegenheden. Denk maar eens aan een personeelsfeest waarbij de goochelaar het personeel de magie van dichtbij kan laten beleven. Een goochelaar wordt ook vaak gebruikt als een introductie act of een hoofdact op een event. De goochelaar voert in dit geval de show uit op het podium.

Een opkomende inzet van een goochelaar in België en Nederland is de inzet van een goochelaar op beurzen. Deze goochelaars worden dan beursgoochelaars genoemd. Ze zorgen ervoor dat er meer leads naar de stand van de partner komen om zo meer klanten aan de haak te slaan. Ook worden goochelaars ingezet op kinderfeestjes. Anthony verzorgt zelf geen verjaardagsfeestjes maar verwijst je graag door naar een betrouwbare collega. Kort gezegd een goochelaar kan zich aanpassen aan de omgeving en voor een magische belevenis zorgen. 

Een beursgoochelaar is een artiest die goocheltrucs uitvoert op een beurs om zo meer leads naar de stand van de partner aan te trekken. Een beursgoochelaar kan de leads ook filteren en de kwalitatieve leads rechtstreeks doorsturen naar uw verkopers.

Dit fenomeen is veel voorkomend in de Verenigde Staten en begint zijn weg te vinden in Europa. België en Nederland kennen slechts enkele beursgoochelaars waaronder Anthony Holt. Bij beursgoochelen is er enorm veel interactie tussen het publiek en de beursgoochelaar zelf. Dit leidt tot een unieke ervaring voor het publiek en voor de goochelaar zelf. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een flinke dosis humor. Dit zorgt niet alleen voor een magische maar ook een leuke en onvergetelijke ervaring.

Voordelen goochelaar huren

Een goochelaar huren heeft verschillende voordelen bij diverse gelegenheden. Het kan gaan van entertainment tot meer omzet creëren. Denk maar eens aan de personeelsfeestjes waar het doel van de tafelgoochelaar entertainment van het personeel is.

Een tafelgoochelaar is een artiest die goocheltrucs uitvoert onder de neus van de mensen. Het wordt ook wel close up goochelen of walking magic genoemd. Tafel goochelen is een van de populairste vormen van goochelen.  Er is enorm veel interactie tussen het publiek en de tafelgoochelaar zelf. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor het publiek en voor de goochelaar zelf. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een flinke dosis humor. Dit zorgt niet alleen voor een magische maar ook een leuke en onvergetelijke ervaring. Doordat de tafelgoochelaar alles van dichtbij uitvoert kan iedereen de magie van dichtbij beleven. 

Bij beurzen is het de bedoeling om meer leads aan te trekken naar de stand om uiteindelijk meer omzet te creëren. Een beursgoochelaar zorgt ervoor dat de act en het verhaal van de partner geïntegreerd zijn in elkaar. Op deze manier verteld de beursgoochelaar het verhaal van de partner in grote lijnen en voert hij een leuke truc uit. Dit zorgt voor een mooie en leuke inleiding waarna de kijkers doorverwezen worden naar de stand voor verdere uitleg. De beursgoochelaar is gespecialiseerd om enkel de hoge kwaliteit leads over te brengen naar de partner. Kortom een goochelaar huren is altijd een origineel en vernieuwend idee. 

Anthony Holt

Anthony Holt is een welgekende goochelaar in Oost-Vlaanderen. Jarenlange ervaring hebben hem gevormd tot één van de beste goochelaars in België. Anthony werkt ook als Magic consultant voor vele andere goochelaars. Hij werkt onder andere mee achter de schermen van de zaalshow van de tv goochelaar Nicholas. 

Anthony is niet meer weg te denken bij evenementen. Enkele partners zijn Roularta, Kinepolis, Rizla, Step, enz. Eén 100% tevredenheidsgarantie heeft deze goochelaar op zijn naam staan.

Wilt u een goochelaar huren en u weet niet of Anthony de juiste goochelaar is? Neem gerust contact met ons op! Wij horen graag wat u wilt realiseren en bieden graag onze hulp aan voor een magisch verloop. 

Hoe kan ik een goochelaar huren?

Wacht niet langer! Een goochelaar huren is de beste beslissing die u dit jaar zult maken. Boek Anthony om een magische ervaring te geven aan uw publiek. Gaat u een personeelsfeest houden en wilt u een tafelgoochelaar om uw personeel te entertainen? Geef uw publiek een unieke ervaring. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vraag nu uw offerte op maat aan. U kunt het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen of via e-mail.