Volg Anthony online:

Wilt u een goochelaar inhuren?

Een goochelaar inhuren? Dat is een uitstekend idee. Een goochelaar huren heeft enorm veel effect op het entertainment gehalte van uw evenement.
Wilt u een goochelaar inhuren?

Een goochelaar inhuren voor uw evenement? 

Goochelen is populairder dan ooit. Met goochelaars als Nicholas hier in België of Dynamo uit de UK is er terug een frisse wind gekomen in de goochelwereld en is een goochelaar inhuren vaak een van de beste keuzes voor uw aankomend evenement.

Waarom in een goochelaar huren de beste keuze?

Veel mensen hebben zelden of nooit een goochelaar echt aan het werk gezien. Ja, op televisie misschien maar ze hebben de magie zelden ervaren. Een goochelaar boeken is vaak dus de ideale manier om een herinnering na te laten bij je genodigden. Op deze manier zal men jouw evenement nooit meer vergeten. Goochelen is namelijk ervarings-entertainment.

Ook is een Tafelgoochelaar multi-inzetbaar. Een tafelgoochelaar huren is de ideale keuze voor recepties, dinners, netwerkevents, personeelsfeesten enz… Ook moet je je bijna nergens zorgen om maken. De goochelaar komt toe met een koffertje vol magie, kleed zich vaak bij jullie om in een apart kamertje waar hij ook zijn spullen kan plaatsen en voila. Ikzelf heb eventmanagement gestudeerd dus heb er alles aan gedaan om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken.

Een goochelaar die een groepsvoorstelling komt geven heeft vaak wat meer materiaal bij maar kan ook een grotere groep mensen op hetzelfde moment entertainen. In mijn goochelshow betrek ik bijvoorbeeld iedereen in het publiek en krijgt het publiek terug nieuwe energie van deze show. Een goochelaar inhuren met een groepsvoorstelling is de ideale keuze voor bedrijfsfeesten, awardshows, line-up voorstelling, vlak voor of na de speech van een CEO, etc.

Ook kan je een beursgoochelaar huren om jouw beursstand te laten opvallen tegenover je concurrenten op een vakbeurs. Een goede beursgoochelaar entertaint niet alleen maar zoekt potentiële klanten filtert deze en brengt vervolgens in contact met jouw vertegenwoordigers. Dit is nog uiterst nieuw maar daarom ook zo succesvol. De beursbezoekers zijn telkens opnieuw opzoek naar iets nieuws. Vaak hebben ze ook interesse maar durven ze je vertegenwoordigers niet aan te spreken waardoor je deze misloopt. Een goochelaar huren als beursgoochelaar is de ideale manier om het maximale uit jouw beursdeelname te halen. Mijn klanten als Mora, (Vangeloven), Delizio, Manna, Mettler Toledo, enz… hebben hier allemaal positieve ervaringen mee en ik hoorde van ze allemaal dat ik mezelf dubbel en dik had terugverdient.

Kortom over een goochelaar boeken

Een goochelaar huren is vaak de beste keuze die je kan maken. Alleen vragen veel mensen zich af ‘Wat kost een goochelaar’ Daarom raad ik je aan dit deze blog even te bekijken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om mij in te huren als goochelaar? Of wil je graag meer informatie ontvangen over een specifieke act, zoals het tafelgoochelen, de groepsvoorstelling , beursgoochelaar of de mogelijkheden om een VIP/CEO uit het niets te laten verschijnen? Klik dan hier.

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design