Volg Anthony online:

Goochelaar huren voor jouw bruiloft?

Wilt u een goochelaar inhuren voor uw bruiloft. U wilt uiteraard dat deze dag u de rest van uw leven bijblijft. U kunt een goochelaar huren op uw huwelijk.
Goochelaar huren voor jouw bruiloft?

Een goochelaar huren voor jouw bruiloft, maar weet je nog niet zo goed waar en hoe te beginnen met zoeken. Dan help ik je via deze weg graag verder om de mogelijkheden eens samen te bekijken. Want trouwen doe je maar één keer, en zoeken naar de beste goochelaar ook!

Wie is de beste goochelaar voor jouw bruiloft?

Het antwoord op deze vraag hangt af van veel factoren. Wil je een tafelgoochelaar? Zoek je een TV goochelaar? Wil je een bekende illusionist inhuren? Vaak staat één ding vast: je wilt de beste goochelaar die er is, en het liefst ook nog passend binnen jullie budget. De trouwlocatie, bruiloftcatering en trouwjurk zijn al kostbaar genoeg, dus ik zal je even wat informatie geven over de mogelijkheden die ik zelf heb.

Een groepsvoorstelling van een goochelaar tijdens je bruiloft.

Verrassend, vol humor en vooral verbazingwekkende effecten. Dat is de beste manier om de groepsvoorstelling te omschrijven waarmee ik vaak word uitgenodigd op een bruiloft. Is het écht? Is het magie? Of is het iets daar tussenin? Wellicht komen jouw gasten daarachter, maar de kans is groot van niet. In mijn interactieve voorstelling krijgen jouw gasten niet enkel een show vol bizarre effecten voorgeschoteld, zij zullen daar namelijk ook een rol in spelen. Wat het nóg leuker maakt is als het bruidspaar zélf de hoofdrol krijgt en wordt betrokken in de show. Een tijdje geleden liet ik zelfs het bruidspaar uit het niets verschijnen, voordat zij de avonden openden met hun openingsdans. Dat was echt heel erg bijzonder om te mogen doen.

Entertainment tijdens je bruiloft.

De groepsvoorstelling en de verschijning van het bruidspaar is perfect in combinatie samen met een sessie tafelgoochelen waarbij ik tijdens de receptie of het diner alle bruiloftsgasten op slechts tien centimeter afstand een interactieve demonstratie geeft van ongelofelijke effecten. Het leuke van tafelgoochelen is dat ik geen enkele tafel zal overslaan en alle gasten dus kunnen genieten van live entertainment bij hen aan tafel. Op deze manier ben je verzekerd van het beste entertainment tijdens je gehele bruiloft.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om mij als goochelaar in te huren voor jouw bruiloft? Of wil je graag meer informatie ontvangen over een specifieke act, zoals het tafelgoochelen, de groepsvoorstelling of de mogelijkheden rondom het bruidspaar uit het niets te laten verschijnen? Klik dan hier.

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design