Volg Anthony online:

Certificate of Excellence mogen ontvangen

Het Certificate of excellence 2019 is binnen. Goochelaar Anthony Holt is beoordeeld tot een van de meest betrouwbare eventleveranciers door eventplanner.be
Certificate of Excellence mogen ontvangen

Iedere dag mag ik mij bezighouden met mijn hobby. Dat ik daar mijn beroep van heb mogen maken een fantastisch iets. En ondanks het feit dat ik sowieso mijn grootste passie iedere dag kan en mag vertonen, is het altijd extra leuk om daarvoor herkent en erkent te worden. Zo ontving ik onlangs het ‘Certificate of Excellence’ van Eventplanner.be!

Wat is het Certificate of Excellence van Eventplanner.be?

Het Certificate of Excellence van Eventplanner.be is een erkenning die gegeven wordt aan artiesten, leveranciers en locaties wanneer zij garant staan voor kwaliteit. Enkel betrouwbare eventpartners kunnen kans maken op dit certificaat. Op basis van reviews door klanten en partners kan Eventplanner.be besluiten het Certificate of Excellence uit te reiken. Toen ik mijn award in ontvangst mocht nemen tijdens een evenementenbeurs wat ik net zo verrast als blij, maar dat kun je je wel voorstellen natuurlijk. Dat is dan ook de reden dat ik mijn Eventplanner.be Certificate of Excellence prominent op mijn website heb gezet!

Goochelen op hoog niveau is niet genoeg.

En dit mag vreemd klinken, maar niets is minder waar. Wanneer je heel goed kunt goochelen, heel bekend bent, heel veel optredens hebt per jaar of een tv goochelaar bent: dit zorgt er niet automatisch voor dat je het Certificate of Excellence ontvangt, want er komt vaak nog veel meer bij kijken: de service vooraf, de snelheid van reageren op vragen, je verschijnen ter plaatse en hoe je alles ook weer netjes afhandelt. Nu zal ik natuurlijk niet zeggen dat ik overal het allerbeste in ben, maar ik doe wel iedere dag mijn best om zowel het publiek als alle opdrachtgevers het beste te geven wat ik heb! Ik ben dan ook blij, trots en vereerd dat ik deze award van Eventplanner.be heb mogen ontvangen. Ook ben ik supertrots op mijn review score. Momenteel krijg ik 5 sterren wat gewoon te mooi is om van te dromen.

Optreden is het liefste wat ik doe, en mijn publiek verwonderd achterlaten is daar het gevolg van. Tijdens het optreden als tafelgoochelaar, of wanneer ik op de beursvloer sta als beursgoochelaar zie ik de reacties van de mensen direct, omdat ik mijn goocheltrucs uitvoer op slechts enkele centimeters afstand. Wanneer ik met mijn groepsvoorstelling op een bedrijfsfeest werk, en bijvoorbeeld de CEO laat verschijnen uit het niets, dan zie ik niet direct de reacties, maar hoor ik aan het applaus dat het weer gelukt is! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw aankomende evenement? Klik dan hier!

Copyright Anthonyholt.be 2023 - 2024  |  info@anthonyholt.be  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design