Anthony Holt 

Anthony Holt kwam op zijn 5e voor het eerst in contact met goochelen door een goocheldoos dat hij cadeau kreeg. Voor zijn 7e verjaardag wilden zijn ouders voor hem een goochelaar huren. Sindsdien is hij serieus begonnen met goochelen en is hij er nooit meer mee gestopt.

Anthony volgde in het lager onderwijs in Kortrijk naschools voordracht en drama. Dit om zoveel mogelijk ervaring en kennis op te doen dat hij later zou kunnen gebruiken op het podium. Vaak werd hij door klasgenootjes gevraagd om op hun verjaardagsfeestje een korte act te tonen. Toen hij in het middelbaar mocht kiezen wat hij zou willen gaan studeren koos hij resoluut voor Woordkunst-Drama aan de Kunsthumaniora in Brugge. Dit omdat hij hier zijn skills als performer nog zou kunnen bijschaven. Een goochelaar is namelijk niet zomaar iemand die trucs toont maar ook woordkunst, theater en performance zijn belangrijke skills voor iemand die dagdagelijks bezig is met entertainment.

Rond de periode in zijn laatste jaar aan de academie werd hij aangesproken door Nicholas de bekende goochelaar van VTM (TV-Goochelaar). Dit om samen te werken voor zijn theatertournee waar Anthony Holt steeds bij was.

Om echt te begrijpen wat de noden en wensen waren binnen de evenementenbranche is Anthony Holt Event- en projectmanagement gaan studeren aan de Artevelde hogeschool in Gent. Hierdoor wist hij perfect hoe hij zijn voorstelling zo goed mogelijk kon afstellen naar de wensen voor de bedrijven. Hierdoor is hij als goochelaar op evenementen de ideale keuze. Anthony Holt richt zich namelijk vooral op bedrijfsanimatie en bedrijfsentertainment. Dit omdat hij gelooft dat je als artiest steeds een specialisatie moet kiezen en hierin echt goed moet worden.

Als bedrijf wil je namelijk geen goochelaar die twee uur voor je event enkele trucs aan het tonen was op een kinderverjaardagsfeestje. Als je kiest voor goochelaar Anthony Holt kies je voor kwaliteit. Of dit nu is voor close-up goochelen als tafelgoochelaar, beursgoochelaar of voor groepsvoorstellingen hij zal steeds zorgen voor verbazing en amusement. Eén 100% tevredenheidsgarantie heeft goochelaar Anthony Holt op zijn naam staan.

 

Tevreden partners die u voorgingen: Roularta, Kinepolis, Rizla, Manna, Step, Van Geloven, enz.

Specialisaties

Tafelgoochelen

Een tafelgoochelaar is een artiest die goocheltrucs uitvoert onder de neus van de mensen. Het wordt ook wel colse up goochelen of walking magic genoemd. Tafel goochelen is een van de populairste vormen van goochelen.  Er is enorm veel interactie tussen het publiek en de tafelgoochelaar zelf. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor het publiek en voor de goochelaar zelf. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een flinke dosis humor. Dit zorgt niet alleen voor een magische maar ook een leuke en onvergetelijke ervaring. Doordat de tafelgoochelaar alles van dichtbij uitvoert kan iedereen de magie van dichtbij beleven. 
Meer lezen >>

Groepsvoorstelling

Beursgoochelen

Een groepsvoorstelling is geen standaard goochelshow maar wel een ideale manier om uw genodigden met elkaar te verbinden. Dit is de ideale re-energizer. Bij een presentatie of andere formele activiteit verliezen de mensen vaak hun aandacht. Een groepsvoorstelling is de ideale manier om opnieuw energie in het volledige publiek te blazen. Deze voorstelling bestaat in drie tijdformules namelijk 15, 30 en 45 minuten. Deze show is ook echt gemaakt voor op corporate events. De voorstelling is namelijk snel op- en afgebouwd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het podium andere sprekers moet worden gedeeld.

Meer lezen >>

Een beursgoochelaar is een artiest die goocheltrucs uitvoert op een beurs om zo meer leads naar de stand van de partner aan te trekken. Dit fenomeen is veel voorkomend in de Verenigde Staten en begint zijn weg te vinden in Europa. België en Nederland kennen maar enkele beursgoochelaars waaronder Anthony Holt. Bij beursgoochelen is enorm veel interactie tussen het publiek en de beursgoochelaar zelf. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor het publiek en voor de goochelaar zelf. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een flinke dosis humor. Dit zorgt niet alleen voor een magische maar ook een leuke en onvergetelijke ervaring. 

Meer lezen >>

Goochelaar huren 

Wacht niet langer! Een goochelaar huren is de beste keuze die u dit jaar zult maken. Boek Anthony om een magische ervaring te geven aan uw publiek. Gaat u een personeelsfeest houden en wilt u een tafelgoochelaar om uw personeel te entertainen? Geef uw publiek een unieke ervaring. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vraag nu uw offerte op maat aan. U kunt het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen of via e-mail.