Goochelaar Brugge

Goochelaar Brugge - Anthony Holt is een professionele goochelaar die uw event of beursstand onvergetelijk zal maken. Anthony Holt studeerde Woordkunst-Drama aan de Kunsthumaniora in Brugge waar hij zich als performer verder heeft ontwikkeld. Sindsdien heeft de goochelaar zich verdiept in verschillende domeinen van de kunst zoals tafelgoochelen, groepsvoorstellingen en beursgoochelen. Kortom Anthony is de ideale partner om uw personeel en/of klanten een unieke ervaring rijker te maken. Goochelaar Anthony Holt is gespecialiseerd in corporate events. Verschillende bedrijven gingen uw voor en u zult zien waarom. 

Specialisaties op bedrijfsfeesten

Tafelgoochelen

Anthony maakt onder andere gebruik van tafelgoochelen waarbij goocheltrucs worden uitgevoerd voor de neus van de mensen. Tafelgoochelen is één van de populairste vormen van entertainment op evenementen. Hier vindt enorm veel interactie met het publiek plaats en kunnen uw gasten de magie van dichtbij beleven. Daarom noemt men het ook wel close-up goochelen. Niet enkel de locatie en het eten van de bedrijfsfeesten zijn belangrijk maar ook het entertainment.

Met een tafelgoochelaar maken het personeel en/of de klanten iets memorabel mee waardoor ze uw evenement niet snel meer zullen vergeten. Anthony Holt is gespecialiseerd in de B2B markt. Als u voor goochelaar Anthony Holt kiest, kiest u voor een professionele service en dienst. Er is namelijk een groot verschil tussen een goochelaar voor een bedrijfsfeest en een goochelaar voor een kinderfeestje. 

Meer lezen over tafelgoochelen >>

Groepsvoorstellingen

Goochelaar Anthony Holt biedt ook groepsvoorstellingen aan. Dit is de ideale re-energizer. Bij presentaties of andere formele activiteiten verliezen de mensen vaak hun aandacht. Een groepsvoorstelling is de ideale manier om opnieuw energie in het volledige publiek te blazen. Er zijn drie groepsvoorstellingen beschikbaar. Eén van 15, 30 en 45 minuten. Deze show is gemaakt om grote groepen mensen samen te entertainen. Het maakt geen verschil of deze goochelshow voor een groep van 50 of 1.000 personen wordt vertoond. Deze show is gemaakt om snel te kunnen opstellen en afbreken. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat het podium gedeeld moet worden voor de CEO of andere sprekers. Maak vandaag nog een afspraak met Anthony of vraag uw offerte aan.

Meer lezen over groepsvoorstellingen >>

Beursgoochelen

Op een beurs is het heel moeilijk om uw bedrijf/stand te onderscheiden van de andere bedrijven/standen. Daardoor lopen potentiële klanten (leads) uw stand soms voorbij. Ook durven deze leads uw vertegenwoordigers soms niet aanspreken en vaak spreken vertegenwoordigers de mensen niet aan omdat ze dit niet gewoon zijn. Daar kan beursgoochelaar Anthony Holt voor ingeschakeld worden. Wanneer Anthony Holt wordt ingeschakeld schakelt u niet enkel een entertainer in maar ook een marketing expert voor beurzen. Beursgoochelaar Anthony Holt vertoont korte krachtige trucs die op uw bedrijf worden afgesteld.

Hierdoor is hij een ware publieksmagneet en zult u meer leads genereren. Vervolgens filtert hij naar de kwalitatieve leads en stuurt deze door naar uw vertegenwoordiger. Terwijl uw verkoper de klant binnenhaalt verzameld Anthony weer nieuwe leads waardoor uw stand steeds druk bevolkt blijft. Ook kan hij ervoor zorgen dat bijna alle mensen die uw stand bezochten ook naar uw website zullen gaan. Dit doet hij door magische giveaways (trucs) waarvan de uitleg op uw website staat. Zo kan je de mensen digitaal nog eens extra informeren en extra data verzamelen. 

Meer lezen over beursgoochelen >>

Goochelaar huren

Wacht niet langer! Een goochelaar huren is de beste keuze die u dit jaar zult maken. Boek Anthony om een magische ervaring te geven aan uw publiek. Gaat u een personeelsfeest houden en wilt u uw personeel entertainen? Geef uw publiek een unieke ervaring. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vraag nu uw offerte op maat aan. U kunt het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen of via e-mail.