Beursgoochelaar

Wat is een beursgoochelaar

Een beursgoochelaar is een artiest die goocheltrucs uitvoert op een beurs om zo meer mensen naar de stand van de partner aan te trekken. Dit fenomeen is veel voorkomend in de Verenigde Staten en begint geleidelijk aan zijn weg te vinden in Europa. België en Nederland kennen slechts enkele beursgoochelaars waaronder Anthony Holt. Bij beursgoochelen is er enorm veel interactie tussen het publiek en de beursgoochelaar zelf. Dit leidt tot een unieke ervaring voor het publiek en voor de goochelaar zelf. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een flinke dosis humor. Dit zorgt niet alleen voor een magische maar ook een spannende en onvergetelijke ervaring. De standen met goochelaars op de beurs vallen uiteraard op ten opzichte van de concurrenten. 

Acts van een beursgoochelaar

Een beursgoochelaar zorgt ervoor dat de act en het verhaal van de partner geïntegreerd zijn in elkaar. Op deze manier vertelt de beursgoochelaar het verhaal van de partner in grote lijnen en voert hij een leuke truc uit. Dit zorgt dat de kijker geprikkeld wordt waarna de kijker doorverwezen worden naar de stand voor verdere uitleg. De beursgoochelaar is gespecialiseerd om enkel de hoge kwaliteit leads over te brengen naar de partner. Kort gezegd de beursgoochelaar zorgt voor een betoverende act en voor meer potentiële klanten.

Beursgoochelaar Anthony Holt

Anthony Holt is een welgekende beursgoochelaar in Oost-Vlaanderen. Jarenlange ervaring hebben hem gevormd tot één van de beste goochelaars in België. Anthony werkt ook als Magic consultant voor vele andere goochelaars. Zo werkt hij onder andere mee achter de schermen van de zaalshow van de tv goochelaar Nicholas (VTM). 

Anthony de goochelaar is niet meer weg te denken bij evenementen. Enkele partners zijn Roularta, Kinepolis, Rizla, Step, enz. Eén 100% tevredenheidsgarantie heeft deze goochelaar op zijn naam staan.

Beursgoochelaar huren

Wacht niet langer! Een goochelaar huren is de beste keuze die u dit jaar zult maken. Boek Anthony om een magische ervaring te geven aan uw publiek. Gaat u een personeelsfeest houden en wilt u een tafelgoochelaar om uw personeel te entertainen? Geef uw publiek een unieke en onvergetelijke ervaring. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vraag nu uw offerte op maat aan. U kunt het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen of via e-mail.